Pansiyonlar
Oteller Diyarı

Antalya'da 120 bin litre sahte alkol! 7 şüpheli gözaltında

Yaşam 23.08.2025 - 10:22, Güncelleme: 23.08.2025 - 13:17 56 kez okundu.
 

Antalya'da 120 bin litre sahte alkol! 7 şüpheli gözaltında

Antalya İl Jandarma Komutanlığı’nın düzenlediği operasyonda, 119 bin 500 litre sahte/kaçak alkol ele geçirildi
Antalya İl Jandarma Komutanlığı’nın düzenlediği operasyonda, 119 bin 500 litre sahte/kaçak alkol ele geçirildi, 7 şüpheli gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonu koordine eden ekipleri tebrik etti. ANKARA (İGFA) - Antalya’da sahte ve kaçak alkol üretimine yönelik büyük bir operasyon düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ile İstihbarat Şube Müdürlükleri’nin çalışmaları sonucu, 5 ayrı adreste sahte/kaçak alkol üretimi yapıldığı ve piyasaya sürüleceğinin tespit edildiğini açıkladı. Operasyonda, 119 bin 500 litre sahte/kaçak alkol ele geçirilirken, 7 şüpheli yakalandı. https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1959114573140590846 Bakan Yerlikaya, sosyal medya paylaşımında, “Sahte alkol üretimi sadece bir suç değil; toplum sağlığını tehdit eden ölümcül bir tuzak” diyerek operasyonun önemine vurgu yaptı. Bakan Yerlikaya, operasyonu koordine eden Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nı, Jandarma KOM Daire Başkanlığı’nı, Antalya Valisi’ni ve operasyonu gerçekleştiren Antalya İl Jandarma Komutanlığı’nı tebrik etti.  
Antalya İl Jandarma Komutanlığı’nın düzenlediği operasyonda, 119 bin 500 litre sahte/kaçak alkol ele geçirildi

Antalya İl Jandarma Komutanlığı’nın düzenlediği operasyonda, 119 bin 500 litre sahte/kaçak alkol ele geçirildi, 7 şüpheli gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonu koordine eden ekipleri tebrik etti.

ANKARA (İGFA) - Antalya’da sahte ve kaçak alkol üretimine yönelik büyük bir operasyon düzenlendi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ile İstihbarat Şube Müdürlükleri’nin çalışmaları sonucu, 5 ayrı adreste sahte/kaçak alkol üretimi yapıldığı ve piyasaya sürüleceğinin tespit edildiğini açıkladı.

Operasyonda, 119 bin 500 litre sahte/kaçak alkol ele geçirilirken, 7 şüpheli yakalandı.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1959114573140590846

Bakan Yerlikaya, sosyal medya paylaşımında, “ Sahte alkol üretimi sadece bir suç değil; toplum sağlığını tehdit eden ölümcül bir tuzak” diyerek operasyonun önemine vurgu yaptı.

Bakan Yerlikaya, operasyonu koordine eden Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nı, Jandarma KOM Daire Başkanlığı’nı, Antalya Valisi’ni ve operasyonu gerçekleştiren Antalya İl Jandarma Komutanlığı’nı tebrik etti.

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sanalantalya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.