Antalya'da motosiklet sürücülerine 'şok' denetim
Antalya'da motosiklet sürücülerine 'şok' denetim
Antalya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince, Bir Kural Bir Ömür projesi kapsamında Antalya il merkezi ve ilçelerinde 'şok denetim' trafik uygulaması gerçekleştirildi.
ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da jandarma ekiplerince yapılan 'şok denetim' trafik uygulamasında, 122 motosiklet trafikten men edildi.
Antalya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince, Bir Kural Bir Ömür projesi kapsamında Antalya il merkezi ve ilçelerinde 'şok denetim' trafik uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamada, 3 bin 655 motosiklet ve sürücü kontrol edilirken, tescil plakasız ve eksikleri bulunan 122 motosiklet trafikten men edildi. Denetimlerde ayrıca, hakkında arama kararı bulanan 32 kişi yakalanarak adli ve idari işlem başlatıldı. (DHA)
FOTOĞRAFLI
Antalya HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.