Pansiyonlar
Oteller Diyarı

Atatürk Korkuteli'de anıldı

Yaşam (AA) - Anadolu Ajansı | 10.11.2025 - 16:36, Güncelleme: 10.11.2025 - 16:36 25 kez okundu.
 

Atatürk Korkuteli'de anıldı

Atatürk Korkuteli'de anıldı
Adem DURMAZ/KORKETELİ, (DHA)- ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 87. yıl dönümünde düzenlenen törenle anıldı.Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 87. yılı dolayısıyla Şehitlik Anıtı önünde düzenlenen anma programına Kaymakam Sezgin Üçüncü, Garnizon Komutan Vekili İkmal Üsteğmen Tayfun Güngör, Belediye Başkanı Saniye Caran, kamu kurum ve kuruluş amirleri, dair müdürleri, sivil toplum örgüt temsilcileri, askeri erkan, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Çelenk töreninin ardından saat 09.05'te 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu.Atatürk'ü anma programı Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans salonunda devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Murat Gedik yaptı. Ardından Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Atatürk Oratoryosu sahnelendi ve müzik dinletisi sunuldu. Tören anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi. (DHA)FOTOĞRAFLI
Atatürk Korkuteli'de anıldı

Adem DURMAZ/KORKETELİ, (DHA)- ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 87. yıl dönümünde düzenlenen törenle anıldı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 87. yılı dolayısıyla Şehitlik Anıtı önünde düzenlenen anma programına Kaymakam Sezgin Üçüncü, Garnizon Komutan Vekili İkmal Üsteğmen Tayfun Güngör, Belediye Başkanı Saniye Caran, kamu kurum ve kuruluş amirleri, dair müdürleri, sivil toplum örgüt temsilcileri, askeri erkan, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Çelenk töreninin ardından saat 09.05'te 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu.

Atatürk'ü anma programı Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans salonunda devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Murat Gedik yaptı. Ardından Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Atatürk Oratoryosu sahnelendi ve müzik dinletisi sunuldu. Tören anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sanalantalya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.