Pansiyonlar
Oteller Diyarı

Eber Gölü'nü kayıkla gezdiler

Yaşam (AA) - Anadolu Ajansı | 15.06.2026 - 10:34, Güncelleme: 15.06.2026 - 10:34 145 kez okundu.
 

Eber Gölü'nü kayıkla gezdiler

Eber Gölü'nü kayıkla gezdiler
Muzaffer NAL/ÇAY, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'daki Eber Gölü'nde su seviyesinin yükselmesiyle birlikte ziyaretçi sayısı da arttı. Gölü görmek isteyenler kayıkla düzenlenen tura katıldı. Çay, Bolvadin ve Sultandağı sınırlarında bulunan, Türkiye'nin 12. büyük gölü olan Eber'de son yağışların da etkisiyle eski günlerine döndü. Hafta sonu Eber Gölü'nü görmek isteyenler kayıkla açılıp, tur attı. Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Süleyman Çelikbaş da ailesiyle Eber Gölü'nü ziyaret edenler arasında yer aldı. Eber Gölü kılavuzu Kadir Ateş, "Gölümüzde su seviyesi gittikçe yükseliyor. Gölün eşsiz doğasında, suyun üzerini birer mücevher gibi su zambakları görsel bir şölen oluşturuyor. Bu güzellikleri görmeye gelenler artmaya başladı. Turlarımıza başladık. Göle ziyarete gelen misafirleri teknelerimle gezdiriyorum. Bu turları misafirler çok beğeniyor. Görevimiz de onları mutlu etmek. Şükürler olsun Eber Gölü yavaş yavaş eski güzelliklerini alıyor" dedi. (DHA)FOTOĞRAFLI
Eber Gölü'nü kayıkla gezdiler

Muzaffer NAL/ÇAY, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'daki Eber Gölü'nde su seviyesinin yükselmesiyle birlikte ziyaretçi sayısı da arttı. Gölü görmek isteyenler kayıkla düzenlenen tura katıldı.

Çay, Bolvadin ve Sultandağı sınırlarında bulunan, Türkiye'nin 12. büyük gölü olan Eber'de son yağışların da etkisiyle eski günlerine döndü. Hafta sonu Eber Gölü'nü görmek isteyenler kayıkla açılıp, tur attı. Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Süleyman Çelikbaş da ailesiyle Eber Gölü'nü ziyaret edenler arasında yer aldı. Eber Gölü kılavuzu Kadir Ateş, "Gölümüzde su seviyesi gittikçe yükseliyor. Gölün eşsiz doğasında, suyun üzerini birer mücevher gibi su zambakları görsel bir şölen oluşturuyor. Bu güzellikleri görmeye gelenler artmaya başladı. Turlarımıza başladık. Göle ziyarete gelen misafirleri teknelerimle gezdiriyorum. Bu turları misafirler çok beğeniyor. Görevimiz de onları mutlu etmek. Şükürler olsun Eber Gölü yavaş yavaş eski güzelliklerini alıyor" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sanalantalya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.